Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Інтернет-магазин » Відомості » Оригінал чи підробка(5 ознак)

5 ознак продавця оригінальної продукції

Наявність тестерів- баночку тестера можна оглянути під час отримання парфуму і переконатись у якості її виконання.

Тестер-це ідентичний до упакованого екземпляр парфуму, який надходить до роздрібного продавця для демонстрації запаху відвідувачам магазину. Відрізняється лише відсутністю: поліграфії(картона або чорно-біла упаковка) переважно із надписом NOT FOR SALE і в окремих випадках дорогих частин баночки(переважно масивні ковпачки такі як на  приклад Versace BRIGHT CRYSTAL) ,переважно великі ємності 75ml 80ml 90ml 100ml ,хоча бувають і 50ml.Основна мета-донести запах до покупця.

Подарункові набори- наявність подарункових наборів теж є признаком оригінальності товарів (парфумерії та косметики) 

Новинки- новинки з’являються весь час. Не секрет, що продавці на новинках заробляють до 30% від всього прибутку. Тому будь-який дистриб’ютор буде піклуватись про поставки новинок як найшвидше.

Асортимент-дуже важко забезпечити виготовлення фальсифікату по великій кількості брендів. Є декілька десятків популярних парфумів, які користуються попитом –тому їх є сенс підробити. Отже остерігаєтесь магазини із малим асортиментом.

Ємність - виробники підробок не можуть забезпечити  широкий асортимент як і по видах так і по ємностях(мілітражу). Переважно підробки поставляються тільки у максимально-можливому об'ємі.

Штрихкод - не є ознакою якості продукту, він не обов"яково ставиться виробником і код країни може не бути в списках GEPIR.

Facebook