Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Інтернет-магазин » Відомості

Нас часто запитують..

Як замовити парфум?

Зараз доступні такі можливості зробити замовлення:

  1. зателефонувати на вказані номера телефонів
  2. написати на скриньку(це корисно коли ви вирішили придбати парфум пізно ввечері:) )
  3. також ви можете поспілкуватись в чаті із менеджером по icq

 

Де ми знаходимось і як отримати своє замовлення?

Ми знаходимось у місті Львові.

Приїзд в офіс неможливий. Отримати товар ви можете виключно з рук нашого кур"єра або по пошті.

 

Терміни доставки?

  • Якщо парфум є на складі -то товар можна отримати в той же день.
  • Якщо парфум під замовлення,то орієнтовна дата доставки 2-5днів(доставка після 3год в день доставки)

деталі: умови доставки по Львову і Україні

 

Парфуму немає в наявності.Коли він з"явиться?

Достовірно не відомо, коли може з"явитися певний парфум.Якщо вас цікавить це питання ми по можливості зможемо уточнити у дистрибютора.


Чи у на вашій продукції голограми чи як я можу бути впевнений у якості?

Голограми це нововедення одного із офіційних парфумерних дистрибюторів. На нашій продукції немає цих голограм оскільки це не наш постачальник.Наявність голограм не є достатньою умовою щоб вважати певний товар якісним.Він вказує на походження товару.

Чим відрізняється EDT від EDP?

Основна відмінність в тому що парфумована вода (EDP)  концентрованіша за туалетну воду (EDT ). Але дуже часто сам запах відрізняється оскільки певні ноти стають "концентрованішими" отже змінюється співвідношення тому запах здаєтсья іншим.

Чому саме онлайн(online) магазин?

  • чи помічали ви скільки часу працівник звичайного магазину проводить  чекаючи на кліента? Виходячи із цього твердження , ми вважаємо що можна ефективніше працювати.Маємо змогу запропонувати кращий сервіс і гнучкіший графік роботи.

  • Поряд із тим як стає зручнішим інтернет –стає зручнішим придбання товарів і послуг в онлайні. Переваги очевидні, як в свою чергу стали зручні цілодобові магазини, де товар був завжди доступний ,що знімає суттєві обмеження із сучасної людини.

 

Чи безпечно купувати в інтернеті?

Доти поки ви не намагаєтесь розрахуватись кредитною карточкою в інтернеті придбання товару в інтернеті є безпечним.Говорячи про нас ви нічим не ризикуєте,оскільки оплата відбувається по факту отримання у випадку доставки по Львову чи за його межами.

 

Чи існують недоліки?

У кожної речі є свої недоліки. Так і інтернет-магазин не є ідеальним засобом для продажу парфумів. Тому головним недоліком є те що товар не можна оцінити фізично, що можна зробити в магазині. Але нічого не заважає вам піти в цей самий магазин спробувати і вибрати собі аромат, що вам сподобався.

Цікавим є факт про те що жителі америки в своїй більшості ходять в магазин оцінювати товар, а купують майже все через інтернет, а от жителі Європи навпаки віддають перевагу магазинам.Тому це питання вподобань


Звичайно ми цінуємо ваш вибір і якщо ви все-таки знаходите кращим купувати парфуми у звичайному магазині , то ми із надією сподіватимемось що в майбутньому ви можете стати і нашим клієнтом, але у будь-якому випадку ви вільно можете користуватись нашим інтернет ресурсом , щоб вибрати щось для себе.

Facebook