Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
100ml 395 грн
180ml 568 грн
200ml 588 грн
Надходження:  3 років тому

Нерафінована кокосова олія для обличчя та тіла Vigor

Характеристика: нерафінована кокосова олія – просто знахідка для сухої зневодненої шкіри. Вона також рекомендована для використання до і після засмаги, для досягнення рівномірного тону та збереження шкіри від надмірної втрати вологи. Природні жири, що містяться в кокосовій олії благотворно впливають на шкіру, проникаючи глибоко в її шари та забезпечуючи оптимальне зволоження та захист від зовнішніх негативних впливів. Кокосова олія послаблює інтенсивність впливу UV – випромінювання на 20%, бореться з вільними радикалами та виводить токсини. Олія ефективна для прискорення загоєння шкіри при порізах, опіках тощо. Олія також чудотворно впливає на волосся, наповнюючи його вологою та живильною силою. Після використання засобу локони стають пишними та блискучими. Олія також добре захищає волосся від палючого сонця, окрім цього вона ефективна для закріплення кольору й яскравого блиску фарбованого волосся.  
Склад: нерафінована кокосова олія
Спосіб застосування: наносити олію на очищену суху шкіру обличчя та тіла. Після вбирання промокнути шкіру серветкою. При використанні кокосової олії для волосся: наносити олію на кінчики. Як маску наносити на декілька годин до миття на всю довжину волосся та втирати легкими масажними рухами у шкіру голови. 
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor у Львові доступні в інтернет- магазин Жером. Широкий вибір оригінальної продукції Вігор порадує вас та ваших близьких. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook