Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
50ml 222 грн
100ml 355 грн
Надходження:  невідомо

Живильний пом'якшуючий крем для стоп Vigor "Ялівцевий"

Характеристика: крем пом’якшує та зволожує шкіру стоп, сприяє загоєнню тріщинок та пом’якшенню загрубілий ділянок шкіри, має протимікробну та протизапальну дію. Комбінація ефірних олій ялівцю та чорного тмину створює ефект парафінотерапії, що забезпечує збереження пом’якшувального ефекту від крему на тривалий час. Олія ромашки, що також міститься у складі крему покращує периферичний кровообіг та загоює ранки. Також ромашка ефективна для профілактики виникнення неприємного запаху стоп.  
Склад: керамідний комплекс, олія манго, олія волоського горіха, олія какао, олія таману, олія браго, зволожуючий рослинний комплекс, молочні протеїни, віск канделільський, вітамін А (ретинола ацетат), вітамін Е (токоферола ацетат), полісахарид фукогель, ефірна олія ялівцю
Спосіб застосування: ніжними масажними рухами наносити на суху та чисту шкіру, приділяючи особливу увагу п’яткам та шкірі між пальцями. Використовувати вранці та ввечері. 
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor відтепер у Львові. Інтернет- магазин Жером пропонує широкий асортимент оригінальної продукції Вігор, що широко використовується в салонах краси, а також популярна в приватному користуванні. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook