Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
1*50 93 грн
Додатково
12*50 950 грн
500ml 1086 грн
Надходження:  невідомо

Знебарвлюючий порошок для всіх технік освітлення Revlon professional Blonde up

Характеристика: супер- освітлююча технологія нелеткого освітлюючого порошку Blonde up дозволяє освітлювати до 8 рівнів за 45 хв. Має низький вміст аміаку, нейтралізує жовтий ефект у вигляді фіолетових частинок забезпечує холодні відтінки блонду. Однорідність продукту дозволяє швидко змішувати з крем- пероксидом, легко і безпечно наносити суміш. Стабільність продукту не дає суміші висихати в мисці і забезпечує ідеальне обволікання волосини при фарбуванні.

Сила освітлення крем- пероксидів з даним барвником:
3 % Vol. 10 = 5 тонів;
6 % Vol. 20 = 6 тонів;
9 % Vol. 30 = 7 тонів (застосування на шкірі допускається тільки після проведення тесту на чутливість);
12 % Vol. 40 = 8 тонів (на шкірі жорстко заборонено наносити і застосовувати тільки для дуже товстого склоподібного волосся).
Пропорції змішування
Пропорція змішування може варіюватися від 1:1 до 1:2 , в залежності від використовуваної техніки. Рекомендована пропорція змішування 1:2.
Застосування та рекомендації: після приготування суміші відразу ж нанести на сухе немиті волосся. При підфарбовуванні відрослого коріння працювати з крем-пероксидом не більше 6 %. Категорично заборонено заступати на раніше знебарвлені ділянки волосся. Перевіряти волосся кожні 5 хвилин. Не застосовувати пар або додаткове тепло з метою скорочення часу витримки.
Час витримки залежить від натуральної бази волосся, обраної техніки освітлення і бажаного результату. Максимальний час витримки до 50 хв. без застосування додаткового тепла.
По закінченні роботи продукту на волоссі промити його великою кількістю води і застосувати Post Color Shampoo для відновлення pH природного для шкіри голови і волосся.
Професійні фарби та засоби по догляду за волоссям Ревлон широко використовуються в салонах краси, перукарнях і навчальних закладах. У Львові ви можете придбати цю продукцію в інтрнет- магазині Жером. Також здійснюється доставка по всій Україні.

Facebook