Осінній розпродаж

Мініатюри по гуртовим цінам

Анна
11/23/2018
Придбала вже три парфуми у інтернет-магазині парфумерії Gerome. Ніколи не думала, що зможу з середнього рівня зарплатою дозволити собі аромат від Prada та Dolce&Gabana. Але магазин Gerome зробив це можливим
Залишити відгук

Осінній розпродаж

Мініатюри по гуртовим цінам

ПРО НАС

Інтернет-магазин парфумерії та косметики Gerome – лідер на ринку декоративної косметики вже 10 рік поспіль. GEROME –це команда професіоналів, яка безперервно працює над тим, щоб процес покупок перетворювався на задоволення і у Вас було більше часу для себе.

У каталозі магазину парфумерії – тисячі оригінальних брендових парфумів. У нас Ви можете знайти все: від ароматів Lancome та Kenzo до парфумів Chanel і Versace. Ми дбаємо про те, щоб Ви могли придбати парфуми у Львові, Києві чи Одесі не відходячи від екрану коп’ютера, адже шопінг повинен приносити задоволення, а не зайву витрату часу та втому від покупок.

Вишукані аромати парфумів для чоловіків та жінок за доступною ціною тільки у нас. Усі світові бренди, тисячі запахів, гарантія якості.

Інтернет-магазин парфумерії Gerome працює за гнучкою ціновою політикою , впроваджуючи систему знижок і проводячи різноманітні акції. Ми робимо це для того, аби кожна жінка змогла відчувати себе королевою разом з парфумами та косметикою від Gerome

ОПЛАТА І ДОСТАВКА

Доставку по Львову ми здійснюємо кожен день. Як правило ця доставка - безкоштовна

Якщо Ви живете у Львові та хочете отримати парфуми чи косметику від інтернет-магазину парфумерії та косметики Gerome, то Вам необхідно здійснити декілька кроків:

  1. Зробіть замовлення та очікуйте дзвінка нашого менеджера.
  2. Менеджер зателефонує Вам протягом 10 хвилин та узгодить усю необхідну інформацію.
  3. Очікуйте доставки кур’єром у домовлений час.
  4. Перевірте Ваше замовлення та здійсніть оплату.
  5. Насолоджуйтесь косметикою чи парфумами від інтернет-магазину Gerome та рекомендуйте нас подругам!