Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
250ml 611 грн
Надходження:  2 років тому

Масажна олія Vigor "Жожоба"

Характеристика: олія жожоба чудово доглядає за сухою, млявою шкірою. Також вона ефективна для догляду за шкірою, схильною до вугрового висипу. Олійка жожоба містить у своєму складі цінні жирні кислоти, амінокислоти, колаген та вітамін Е, що дбайливо доглядають та живлять епідерміс. Засіб ефективно зволожує схильну до сухості шкіру, при цьому не закупорює пор та не залишає плівки на шкірі, дозволяючи їй дихати та даруючи відчуття комфорту. Шкіра надовго залишається зволоженою, м’якою та еластичною. Олія жожоба ефективна при догляді за в’янучою шкірою, для зменшення зморшок навколо очей, а також для лікування тріщин, дрібних травм та вугрового висипу. Також олія ефективно доглядає за сухими губами, її використовують після гоління, прийняття сонячних ванн, для пом’якшення шкіри на ліктях, п’ятках тощо. Прекрасно доглядає також за сухим ламким волоссям, особливо фарбованим.   
Склад: нерафінована олія жожоба
Спосіб застосування: для проведення масажу розітріть невелику кількість олії між долонями та масажними рухами вітріть у тіло. При необхідності змийте залишки теплою водою та промокніть рушником, але ні в якому разі не тріть шкіру.
Для масок та місцевих компресів, просякніть олією тканину (бинт, марля тощо) та накладайте на проблемні місця.
Для догляду за волоссям, нанесіть олійку на гребінець та прочісуйте волосся 2-3 на день. Для більш глибокого ефекту, олійку можна наносити на шкіру голови та волосся і залишати на ніч, після чого змити шампунем.
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor у Львові доступні в інтернет- магазин Жером. Широкий вибір оригінальної продукції Вігор порадує вас та ваших близьких. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook