Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
50ml 291 грн
100ml 492 грн
200ml 878 грн
Надходження:  2 років тому

Суперліфтингова відбілююча маска Vigor "Йогуртова"

Характеристика: суперліфтингова відбілюючи маска «Йогуртова» чудово підходить для жирної шкіри, що має дрібні зморшки. Маска ефективно звужує пори, бореться з пігментними плямами та зволожує шкіру. Маска має приємну ніжну текстуру та легко наноситься на шкіру. Засіб має помітний підтягуючий та відбілюючий ефект, завдяки чому шкіра виглядатиме пружною і матиме красивий однорідний тон. Активні компоненти маски звужують пори, нормалізують секрецію сальних залоз та м’яко підтягують шкіру, моделюючи красивий овал. Після використання засобу шкіра стає м’якою та оксамитовою на дотик. Маска – ідеальне рішення для жирної та комбінованої шкіри. Її можна використовувати і на сухій шкірі, але перед використанням необхідно обов’язково нанести живильний крем.  
Склад: квіткова вода апельсину, йогуртовий концентрат, молочні протеїни Seboramі ® (суміш екстрактів великого лопуха, жовтушника, лимонної і гліколіевой кислот, солі цинку), моментальний ліфтинговий фіто комплекс, азелаїнова кислота, D-пантенол, саліцилова кислота
Спосіб застосування: ретельно очистіть шкіру. Нанесіть маску на обличчя в 1-2 слої, уникаючи ділянки навколо очей. Залиште до повного висихання. Розмочіть маску та змийте вологим спонжем. Протріть обличчя очищаючим тоніком та нанесіть крем, відповідно до типу вашої шкіри.
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor у Львові доступні в інтернет- магазині Жером. Широкий вибір оригінальної продукції Вігор порадує вас та ваших близьких. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook