Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
350ml 402 грн
Надходження:  невідомо

Сольовий скраб для тіла Vigor "Кава і ваніль"

Характеристика: скраб підходить для всіх типів шкіри. Засіб має цінні натуральні компоненти, що доглядають за вашою шкірою. Олія солодкого мигдалю має чудові регенеруючи властивості, стимулює виведення токсинів, знімає подразнення та насичує шкіру вологою. Зерна кави багаті вітамінами групи В, що мають загальновідомий омолоджуючий ефект. Сіль мертвого моря дбайливо відлущує шкіру та насичує її мінералами Мертвого моря.
Склад: олія мигдалю, насіння кави арабіка, порошок волоського горіха, олія смаженої кави, олія кокосу, сіль Мертвого моря, рослинний гліцерин, вітамін Е (токоферола ацетат), абсолют ванілі
Спосіб застосування: розпарте тіло під теплим душем або у ванні. Масажними рухами сольовий скраб на тіло. Масажні рухи повинні направлятися від стоп до сідниць, від кінчиків пальців рук — до плечей, від сідниць і живота — нагору, до серця. Особливу увагу приділіть проблемним зонам. Закінчіть процедуру прохолодним душем, ретельно розітріть тіло підігрітим махровим рушником і нанесіть крем для рук і тіла "Ванільна кава".
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor відтепер у Львові. Інтернет- магазин Жером пропонує широкий асортимент оригінальної продукції Вігор, що широко використовується в салонах краси, а також популярна в приватному користуванні. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook