Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
30ml 625 грн
50ml 815 грн
Надходження:  1 рік тому

Відбілюючий крем Vigor "Білий лотос" SPF15

Характеристика: цей відбілюючий засіб призначений для шкіри, що схильна до гіперпігментації. Має у своєму складі натуральний комплекс Whitami ®, що має збалансовану комплексну дію. Крем освітлює пігментні плями, захищає від негативного впливу ультрафіолетового проміння, зволожує та живить епідерміс. Ефірна олія ромашки блакитної регенерує шкіру, має антистресову, зволожуючу і бактеріостатичну дію. Крем також має антиоксидантні властивості, що дозволяє попередити передчасне старіння. Завдяки регулярному використанню засобу, колір шкіри вирівнюється, вона стає гладенькою та шовковистою, без слідів пігментних плям та невдалої засмаги.
Склад: сік алое вера, комплекс Whitami, олія купуасу, олія гранату, олія нічної троянди, комплекс натуральних фруктових кислот, полісахарид фукогель, ліфтинговий фітокомплекс (гідролізат протеїнів квасолі, зеленого горошку, рисових пептидів), олія моной нерафінована, коньяк маннан, вітамін Е
Професійні засоби для догляду за обличчям та тілом Vigor тепер можна купити у Львові. Інтернет- магазин Жером пропонує широкий асортимент продукції Вігор, що широко використовується в салонах краси, а також популярна в приватному користуванні. Здійснюємо доставку по всій Україні.

Facebook