Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Додатково
50ml 354 грн
Надходження:  2 років тому

Piel Youth Defence Silver Cream Matte, Spf20 Щоденний денний догляд за обличчям з матуючим ефектом для нормальної\комбінованої шкіри

Характеристика: Щодня ми відчуваємо на собі негативний вплив навколишнього середовища: стреси, забруднення, ультрафіолет, куріння. Все це атакує клітини нашої  шкіри. Щодня наша шкіра потребує ретельного догляду, надійного захисту та зволоження. Щоденний крем по догляду за обличчям з матуючим ефектом spf20 від Piel cosmetics, захищає шкіру від передчасного старіння. Завдяки його компонентам прискорюються процеси відновлення шкіри. При використанні цього крему Ваша шкіра буде надійно захищена, виглядатиме матовою та сяючою. З ним Ви збережете молодість надовго. Придбайте цей засіб на сайті інтернет магазину Жером.

Спосіб застосування: невелику кількість крему нанести на шкіру обличчя, шиї, декольте, бажано за 30 хв., до виходу на вулицю в холодну пору року. Перед нанесенням крему рекомендовано застосовувати тонік. Ефективність поєднується із сироватками. Рекомендований курм не менше 8 тижнів.

Активні компоненти: вітамін Е, фруктові кислоти (АНА), оксид цинку, олія авокадо, олія ши, фосфоліпіди, гіалуронова кислота, екстракт морських водоростей, пантенол, наносрібло.

Facebook