Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Додатково
48 грн
Надходження:  9 місяців тому

Лосьйон проти випадіння волосся Brelil Hair Cur Anti Hair Loss Lotion

Характеристика: формула лосьйону збагачена такими цінними компонентами як екстракт женьшеню, екстракти морських водоростей, пантенол, ментол у поєднанні з молочною кислотою, які активно впливають на волосяну цибулину, живлять коріння волосся, перешкоджають огрубінню тканин навколо волосини. Активні компоненти стимулюють живлення й обмін речовин шкіри голови. Завдяки цьому засобу ваше волосся наповниться енергією і життєвою силою, ви продовжите його життєвий цикл.
Спосіб застосування: вимийте волосся шампунем проти випаданні волосся Hair Cur від Бреліл. Вміст 1 флакона нанесіть масажними рухами на шкіру голови, попередньо розділивши волосся на проділи . 3-4 хвилини втирайте засіб, таким чином посилюючи приплив крові до шкіри голови для кращого проникнення активних інгредієнтів. Не змивайте.
Ціни на продукцію Brelil у Львові в інтернет-магазині Жером актуальні. Тут ви можете підібрати фарби та засоби для догляду за волоссям як для салонів краси та перукарень, так і для приватного використання. Доставка по всій Україні.

Facebook