Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
287 грн
Надходження:  3 місяців тому

Подарунковий набір для надання об'єму волоссю Revlon Professional Equave Love Box Volume

Характеристика: в набір для об'єму волосся Revlon Professional Equave Love Box Volume входять: зволожуючий і живильний шампунь з кератином 250 мл + двофазний незмивний кондиціонер для об'єму 200 мл.
Зволожуючий і живильний шампунь з кератином - Revlon Professional Equave Hydro Detangling Shampoo прекрасно розплутує волосся. Має нову формулу, збагачену кератином. Призначений для всіх типів волосся. Нова, покращена формула полегшує розчісування волосся і додає надзвичайно приємні відчуття, як на вологому, так і на сухому волоссі. М'яко очищає і глибоко кондиціонує. Допомагає поліпшити стан і текстуру волосся. Надає м'якість, шовковистість і блиск.
Спосіб застосування: нанесіть достатню кількість шампуню на волосся масажними рухами.
Ретельно змити, при необхідності, повторити процедуру. В результаті ваше волосся блискуче, зволожене, шовковисте і наповнене здоров'ям.
Склад: Aqua (Water) (Eau),iSodium Laureth Suflate,iCocamide DEA, CocamidopropyllBetaine, PEG-7 Esters,iGlyceryl Cocoate, Di-PPG-2-Myreth-10iAdipate, Decyl Glucoside,lGlyceryl Laurate, PEG-12lDimethicone, Panthenol, Glycerin,lKeratin Amino Acids,lPolyquaternium-7, Polyquaternium-10, SodiumiPCA, Citric Acid,iSodium Chloride, DisodiumlEDTA-Copper, Parfum (Fragance),iLimonene, Linalool, ButylphenyliMethylpropional, Hexyl Cinnamal,lBenzyl Benzoate, Phenoxyethanol,iMethylisothiaziolinone.
Двофазний незмивний кондиціонер для об'єму - Revlon Professional Equave Volumizing Detangling Conditioner надає волоссю об'єм. Має нову формулу, збагачену кератином. Призначений для тонкого волосся. Миттєво розплутує тонку і таке, що вимагає особливої уваги і турботи волосся, надаючи природний об'єм, що не обтяжує його. Верхня фаза кондиціонує волосся і додає блиск. Нижня фаза зволожує і живить.
Спосіб застосування: можна застосовувати щодня як на сухе, так і на мокре волосся. Перед використанням збовтати.                                                                                                                                                                                       Состав: Aqua, cyclopentasilane, dimethicone, peg-1 dimethicone, disilaxane, polyquaternium-6, hydrolyzed keratin, triethanalamine, vp/dimethylamino ethyl methyl methacrylate coppolymer, disodium edta-copper, phenyl trmethicone, polyquaternium-16, lactic acid, wheat amino acids, dimethiconol, cocodimonium hydroxypropoly hydrolyzed ceratin, benzophenone-4, parfum, limonene, linalool, hexyl cinnamal, butylphenyl methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, ci 19140.                                                                                                                                            Широкий асортимент продукції Ревлон у Львові. Фарби та засоби догляду за волоссям Revlon для професійного використання салонами краси, перукарнями та приватними майстрами можна замовити в інтернет-магазині Жером. Також здійснюється доставка по всій Україні.

Facebook