Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Додатково
900ml 547 грн
150ml 558 грн
150ml 558 грн
150ml 558 грн
150ml 558 грн
Ціна (грн)
150ml 558 грн
Надходження:  2 років тому

Хімічна завивка Revlon Professional UP PERM

Характеристика: нове покоління продуктів для завивки Up Perm призначено для хімічної завивка волосся. Завивка Up Perm створена за новітньою технологією, заснованою на високій захисній здатності комплексу інтерактивних інгредієнтів - CSC.
CSC - це інноваційна молекула сополімера силікону і цистину, яка має захисні і відновлюючи властивостіі при цьому посилена кондиціонуючою системою.
Після застосування Up Perm волосся набуває легкий аромат і еластичні, гнучкі і м'які завитки.
Суміш квіткових і фруктових ароматів на основі сандалу, іланг- ілангу, кедра, конвалії, мандарина, маракуї і бергамота повністю нейтралізує запах хімічної завивки в салоні.
5 складів пристосованих до кожного типу волосся
- Натуральне волосся (жорстке ): склад 0
- Натуральне волосся (нормальні): склад 1
- Ламке волосся (фарбоване, з меліруванням до 30%): склад 1F.
- Фарбоване волосся (з меліруванням до 50%): склад 2
- Чутливе фарбоване волосся (не ламке) (з меліруванням до 80%): склад 3
Застосування та рекомендації:
Вимийте і висушіть рушником волосся. Коротке волосся і волосся середньої довжини спочатку краще накрутити, а потім нанести лосьйон для завивки (техніка post-damping) , а довге і сильне волосся рекомендується спершу обробити лосьйоном для завивки, а потім накручувати (техніка pre-damping) . Обережно нанесіть лосьйон для завивки на кожен накручений на бігуді локон. Зверніть увагу на те, що лосьйон не повинен потрапити на шкіру голови. Якщо засіб протік, витріть його вологим ватним диском. Для захисту шкіри розмістіть уздовж лінії волосся ватні смужки. Якщо на смужки потрапив лосьйон, замініть їх, щоб уникнути почервоніння і подразнення шкіри. Покрийте волосся поліетиленовою шапочкою і чекайте закінчення часу витримки при кімнатній температурі. Після завершення часу витримки, змиваєте засіб протягом 3 хвилин великою кількістю води, не знімаючи бігуді. Ретельно витріть рушником
Час витримки:
Склад 0 1 2 3 1F
Хвилини 25 20 15 10 ± 5
Рекомендується дотримуватися вказаного в таблиці часу витримки, оскільки кучері проявляються тільки після застосування фіксатора. Візуальне визначення ступеня завивки рекомендується тільки для 3-го рівня.
Використовуйте фіксатор Uperm neutralizer, що включає в себе відновник. Фіксатор Uperm neutralizer забезпечує оптимальну м'якість та еластичність кучерів, а також чудове закріплення завивки.
2 техніки нанесення:
Одноетапна техніка :
Дозволяє працювати протягом 5 -ти хвилин. Промивайте волосся 3 хвилини, не знімаючи бігуді. Потім акуратно їх зніміть і промийте волосся знову.
Двоетапна техніка :
Дозволяє працювати протягом 5 -ти хвилин. Зніміть бігуді, нанесіть фіксатор знову і працюйте 3-4 хвилини. Промийте великою кількістю води.
Ціни на продукцію Revlon у Львові в інтернет-магазині Жером актуальні. Тут ви можете підібрати фарби та засоби для догляду за волоссям як для салонів краси та парикмахерських, так і для приватного використання. Доставка по всій Україні.

Facebook