Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Ціна (грн)
9/2,3 #3 1212 грн
9/2,3 #2 1288 грн
Надходження:  9 місяців тому

Lingerie De Peau Compact SPF20

Характеристика: об'єднує в собі тональний зволожуючий крем і коректор
Щоб домогтися такого ефекту, була розроблена інноваційна мікросетка Bio-Fusion, що складається з комбінації натуральних і синтетичних волокон. Натуральний компонент сітки створений на основі волокон шовку і льону.
Протеїни, з яких складаються ці волокна, максимально наближені за складом до протеїнів шкіри, що дозволяє їм гармонійно зливатися з поверхнею шкіри і надавати їй гладкість шовку і м'якість льону. Синтетичний компонент - це еластичні волокна, які вільно розтягуються і лягають на обличчя, надаючи макіяжу стійкість. Прекрасно доповнюють один одного полімери утворюють надзвичайно тонку сітку, створюючи на шкірі прозору невагому вуаль.
З Guerlain Lingerie de Peau Compact колір обличчя стає чудово природним. Текстура цього тонального засобу перетворюється на шовкове вбрання, невидиме і немов розчиняється на шкірі ... Бездоганно гладкий однорідний колір обличчя вражає красою і сліпучою природністю. Недосконалості зникають, поступаючись ідеального результату і комфорту, які зберігаються протягом усього дня.

Facebook