Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Інтернет-магазин » Жіночі парфуми » Christian Dior » Hypnotic Poison Eau Sensuelle
Надходження:  2 років тому

Hypnotic Poison Eau Sensuelle

Тип аромату: Східні, квіткові
Дата випуску: 2010
Франсуа Демаші: "Hypnotic Poison Eau Sensuelle долає кордони між п'ятьма органами відчуття і спирається на вивчення зв'язку між зором, нюхом і смаком ...". Для створення композиції з характером таємничого нектару використовується аромат бархатистих пелюсток ванільної орхідеї, які він поєднував з фруктовими ароматами, покликаними оживити запах ванілі і додати свіжості аромату дамаської троянди. Парфумер створив прекрасний квітковий акорд з жасмину та екстракту іланг-ілангу, доповнивши його апельсиновим кольором, який додає повноти і пишноти цього чуттєвому букету. Щоб створити враження смачних фруктів, Демаші ввів в цей склад ноту туберози і ванілі, а аромати зеленого листя і стебел наповнюють композицію запахом свіжості. База Hypnotic Poison Eau Sensuelle полонить вершковим шлейфом з сандалового дерева і мускусу, які гармонійно підкреслюють жіночу сутність аромату. Eau Sensuelle - як подорож у світ спокуси.
Основні ноти: зелені ноти, апельсиновий колір, орхідея, троянда, іланг-іланг, жасмин, сандалове дерево, мускус, мексиканська тубероза і ваніль
Характеристика: більш сонячний і квітковий, ніж класичний Hypnotic Poison, але він зберіг соковитість, глибину і ванільну чарівність - все, що зробило попередника таким успішним.

Facebook