Про нас | Доставка | Програма лояльності | Контакти
Інтернет-магазин » Відомості » Лазерні пилки-як користуватись

Лазерні терки – пилки для ніг від Мерц. Як користуватись.

100% безпечність:

за десять проходів лазерна пилка для пяток знімає шар шкіри рівний одному міліметру. Лазерні терки для ніг можна застосовувати тільки на розпарену шкіру. Поверхня всіх трьох ступенів терки зроблена з металу і самі пухирці мають дуже гострі краї, що ніби чіпляють шкіру. Ви можете в цьому переконатися спробувавши провести вказівним пальцем по одній з поверхонь лазерної терки.  Ваші ніжки будуть почуватись легко та комфортно після процедур з такою теркою, так як Ви позбавите їх висохлої "омертвілої" шкіри з п'ят і пальців ніг, зачищаючи ступні до стану дихаючої шкіри, а також видалите натоптиші та огрубілу шкіру.

Довговічність:

нержавіюча сталь, яка складається з вуглецю, хрому та нікелю, якісна та зручна ручка, яка виробляється з прорезиненого пластику.

Гігієна:

пори в лазерній терці для педикюру не забиваються і після використання її потрібно лише промити під водою.

Як користуватись:

Популярність лазерних терок , що купують в інтернет магазині Жером невпинно зростає. Клієнти, які купували один раз повертаються знову щоб придбати їх для своїх рідних і знайомих. Зібравши усі відгуки, ми ще раз хочемо наголосити на перевагах лазерних терок. Терки застосовують на попередньо розпарену ногу, спочатку використовуючи грубшу поверхню, а вже потім дрібнішу для шліфування шкіри п’яток та стопи. Ще один зі способів застосування, який ми дізнались від наших клієнтів, це на чисту суху шкіру нанести жирний крем зачекати хвильку і тоді починати терти. Ви помітите як через кілька рухів терки почне падати скручена омертвіла шкіра. Такими способами Ви зможете позбутись тріщин, натоптишів та мозолів. Але звичайно є такі види натоптишів та мозолів, що мають коріння, або вже задавнені і з ними так легко справитись за один раз Вам не вдасться. В таких випадках застосування терки повинно бути систематичним і з використанням відповідних кремів для ніг. Якщо Ви ще досі не знаєте яку терку обрати для себе 607, 608 чи 755. Якщо Ви жінка то найкраще для Вас підійдуть терки 608, 607. Ці терки гарно ляжуть в жіночу руку, вони вигнуті таким чином що Вам не доведеться думати як викрутити ногу щоб її обробити. Якщо Ви чоловік чи купуєте металічну терку для салонного використання то Вам найкраще підійде 755 терка. Майстру педикюру якраз навпаки зручніше буде використовувати цю терку, бо вона без вигинів. Ну а чоловікам, так як у них нога значно більша, їм все таки зручніше буде користуватись більшою теркою. Ручки терок виконані з прорезиненого пластику і вони не будуть ковзати навіть у намиленій руці. Поверхня самої терки виконана з нержавіючої високоякісної сталі, що загострена лазером.

  • Купити лазерні терки онлайн в інтернет магазині GEROME

  • 755 - Мерц лазерна терка для ніг

  • 608 - Мерц лазерна терка для ніг

  • 607 - Мерц лазерна терка для ніг



Facebook